Szolgáltatásaink

GENERÁLKIVITELEZÉS

Generálkivitelezés, magasépítés

Családi házak, ikerházak, társasházak szerkezetkész, fűtéskész vagy kulcsrakész építése, tégla, bennmaradó zsalus, könnyűszerkezetes technológiákkal, bontás, műemlék-restauráció, intézmény-felújítások, építmény bővítések, tetőtér-beépítés, zöldmezős beruházások, ipari parkok, lakóparkok építése megfelelő kapacitással és szakértelemmel.

Épületgépészet

Víz-gáz-fűtés-szerelést, klímaszerelést, légtechnikai szerelést, karbantartást, megújuló energiaforrások telepítését, gazdaságos épületek, passzívházak és alacsony energia-igényű házak tervezését, kivitelezését vállaljuk gépészeti oldalról és generálkivitelezésben egyaránt. Közművek behozatalától, ELMŰ-FŐGÁZ és egyéb hivatali ügyintézésektől a kerámiafűtésig vagy a fűtött üvegfelületekig mindenben segítjük Önt, egy kézben tartva a projektet.

Villanyszerelés

Erős-és gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése, fejlesztése, magán-intézményi-és a piaci szektor részére.

Gyengeáramú elektronikai munkák, riasztók, épületautomatizálás

A gyengeáramú elektronika sokrétű, specialistákat igénylő terület, melynek kivitelezését csak kevesen tudják szakszerűen, minden igényt kielégítően, tanácsokat is adva, egy kézben elvégezni. Az okosházaktól az elektromos garázskapuig - bármi kérdése támad, forduljon bizalommal hozzánk!

Megújuló energiaforrások felszerelése, telepítése

Hőszivattyú, napkollektor, napelem, geotermikus energia, okosház, passzívház - kérje szakértőnk véleményét, energetikai számításait, hogy lássa, mivel jár a legjobban - kivitelezéshez magasan képzett szakmai csapattal, energetikus szakmérnökkel állunk rendelkezésére.

Épületasztalos munkák

A födémek profi zsaluzása nem gyerekjáték, érdemes az erre szakosodott szakemberekre bízni, mert nem ugyanaz lesz a végeredmény, ha "akárki" csinálja meg. Épületasztalos szakembereinkkel a zsaluzás, a nyílászárók beépítése, bontása, a lépcsők építése, az épületasztalos szerkezetek létrehozása területén várjuk kérdéseit, megrendelését.

Burkolás, hőszigetelés, kőműves munkák, gipszkartonozás

A befejező építőmesteri, belsőépítészeti munkálatok, és a szerkezetépítés mind-mind fontos részei a generál-kivitelezési tevékenységünknek, de részfeladatokban is számíthat ránk. Ha jó csapatot, burkolót, gipszkartonost, kőművest keres, várjuk kérdéseit, megrendelését.

Festés, mázolás, díszítő festés

Társasházak, családi házak, lakások, üzemi területek, intézmények festése, mázolása, penészmentesítése, felületkezelése. Külső homlokzati hőszigetelés, Dryvit, Nikecell rendszerekkel, gépi vakolás, festékszórós gyors és látványos festési eljárás.

Nyílászárók beépítése, cseréje

Társasházak, családi házak, intézmények teljeskörű nyílászáró cseréje, korszerűsítése, precíz, pontos kivitelezéssel. 

Bontás, szállítás, rakodás

A bontás önmagában is lehet tetemes feladat, de minden kivitelezési munka kötelező kezdőlépése. Ipari bontást, sittszállítást, konténeres fuvarozást vállalunk.

Betonozás A-Z-ig

Könnyen szállítható, kis helyigényű betonpumpás munkákat vállalunk bármilyen betonfelület elkészítésére. 

Egyedi bútorok, mesés konyhák

Egyedi bútorok készítésében, modern, minden igényt kielégítő praktikus konyhák kivitelezésében állunk szíves rendelkezésükre. 


TERVEZÉS

Hétvégi nyaralótól a kacsalábon forgó paolotáig, megtervezzük és megépítjük Önnek az álmai házát. 

Cégünk kiterjedt mérnöki kapacitással rendelkezik, így a kivitelezést és a tervezést egy kézben tudhatja.

Amennyiben nem szeretne egyedi ház tervet, meglévő "típus" - terveinkből is választhat! Legyen az könnyűszerkezetes ház, vagy tégla. 


- Családi házak, sorházak, kisebb építmények tervezését 2.500 Ft/nm + ÁFA ártól vállaljuk, ha velünk kiviteleztet, nagyobb projekteknél egyedi árakat adunk. Építéskivitelezéssel együtt szerződő Megrendelőink számára, a generáltervezést fenti csökkentett áron vállaljuk, így a kivitelezés díja kedvezőbb lehet Önöknek.


- Keressen Bennünket, és beszélgessünk elképzeléseiről!


A tervezővel való első találkozás előtt érdemes képeket gyűjteni az internetről, milyen típusú házak tetszenek Önnek, milyen megoldásokat szeretne, és rajzolni akár kockás papírra egy skiccet, a szükséges helyiségekről, azok elrendezéséről, megrajzolni egy - nem szükségképp méretarányos - hozzávetőleges alaprajzot. Hívjon Bennünket bizalommal!


FELÚJÍTÁS

Újjá varázsolná az otthonát? Jó helyen jár, kérje ajánlatunkat az alábbi szolgáltatások bármelyikére:

Fürdőszoba felújítás

Panel fürdőszoba felújítás, vagy családi ház, hidegburkolatok elhelyezése, kád, zuhanykabin beépítése, mosdó, csaptelep átszerelése, mosógép-bekötés, és egyéb feladatok

Teljeskörú felújítás

Bontás, rakodás, gépészeti, villamos szerelés, új rétegrend kialakítása, gipszkartonozás, falazás, burkolás, festés, díszítés...legyen az felújítás, bővítés, hozzáépítés, egy terasz vagy egy télikert kialakítása, számíthat ránk

Panel lakás felújítás

A jó öreg paneleket bizony időnként fel kell újítani, hogy ne egye meg élhetőségüket az idő vas(beton) foga. Nagy tapasztalattal állunk rendelkezésére, ha szeretne valami újat, többet kihozni lakásából, vagy másféle elosztásra, elrendezésre lenne szüksége.

Családiház felújítás

Családi ház felújítás, bővítés, hozzáépítés, vagy épp bontás, válaszfalak áthelyezése a lakásban, festés, burkolás, fürdőszoba-felújítás, konyhagépek beszerelése, megújuló energiák felszerelése, tetőfelújítás, ács-bádogos munkák

Házfelújítás

Legyen az betonozás, tetőfelújítás-vagy csere, hozzáépítés, bővítés, átalakítás, beázás megszüntetése, injektálás, garázsépítés, vagy épp a teraszkorlát cseréje.

Teljes felújítás

Fő profilunk a családi házak, ikerházak kulcsrakész generálkivitelezése magánépíttetők számára, országosan, de elsősorban Budapesten és Pest megyében. Ha Ön komplett kivitelezőt keres, aki a tervezésben is szükség esetén segítünk.

Villanyszerelés

Villamos tervezés és kivitelezés, erős-és gyengeáramú rendszerek, megújuló energia telepítés, villamos hálózat felépítése

Bontás és sittszállítás

A bontás önmagában is lehet tetemes feladat, de minden kivitelezési munka kötelező kezdőlépése. Ipari bontást, sittszállítást, konténeres fuvarozást vállalunk.

Festés, mázolás

Társasházak, családi házak, lakások, üzemi területek, intézmények festése, mázolása, penészmentesítése, felületkezelése. Külső homlokzati hőszigetelés, Dryvit, Nikecell rendszerekkel, gépi vakolás, festékszórós gyors és látványos festési eljárás

Burkolás

Hideg, melegburkolás, parkettázás, járólapok és még sok minden más...

Gipszkartonozás

Szárazépítés, gipszkartonozás széleskörű ipari és lakossági tapasztalattal. Ha egy új falat szeretne otthonába, talán a leggyorsabb, legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás

Kőműves munkák

Kőműves és szerkezetépítő kapacitásunkkal önálló falazási, vakolási, födémépítési munkákat vállalunk.